خرید انترنتی مجموعه فیلم های تاریخی و مذهبی - باستانی و ایران باستان خرید اینترنتی پستی مجموعه 3.300 کتاب تاریخی، مذهبی، فلسفی، عرفانی و سیاسی خرید انترنتی مجموعه فیلم های تاریخی و مذهبی - باستانی و ایران باستان
۰
این نگاره توسط http://abhar30t.mihanblog.com در تاریخ ۱۲م بهمن، ۱۳۹۰ و در دسته "با ابهری ها" ارسال شده است.

نویسنده :

برگرفته از وبلاگ : abhar30t.mihanblog.com

به نقل از آقا کلاغه:

بعد از برگزاری اولین جلسه عمومی آقای با تعداد زیادی از مردم منطقه ، مهندس سخنانی مبنی بر پس گرفتن خود را اعلام نمود.

البته ایشان علت حضور مجدد خود با توجه به وضعیت نامساعد جسمانی خود را عدم حضور افراد قوی و درخور مردم منطقه دانست . نکته قابل تامل در این بین تاکید مهدوی بر این موضوع که هیچ کدام از کاندیداها از نظر ایشان نمره قبولی نگرفتند پس حضور الزامی بود؟؟؟؟

نکته ی جالبی که ایشان در این جلسه مطرح نمودند حضور حداکثری مردم در انتخابات و بدون نظر گرفتن اینکه آیا مهدوی کاندیدا خواهد بود یا نه مهم حفظ و حراست از انقلاب است.

نکته که به نظر اقا کلاغه جالب تر بود شعارهایی که در جلسه داده می شد بود ، دوره گذشته شعار حمایت از مهدوی حمایت از ابهرست شنیده می شد و این دوره شعار حمایت از مهدوی حمایت از رهبر است.

*-*-*-*-

پس بنابر این حضور اقای دکتر مهاجری در منطقه منتفی خواهد شد و رقابت اصلی بین مهدوی و خانمحمدی خواهد بود.

کاش می شد دوستان و اطرافیان دکتر خانمحمدی و مهندس مهدوی اطلاعات دقیق تری از برنامه های این دوستان ارائه دهند.

یک سوال از دوستان:

قضیه پتروشیمی که قرار بود ابهر باشد و صنایع خودرو سازی سایپا که قرار بود ابهر احداث شود چرا پر شد؟؟؟؟؟؟

 

ادامه مطلب کلیک کنید+

www.TarikheMa.ir
چین لینکدونیشهر چینایران


کلمات کلیدی : " " + "" + ""

بدون دیدگاه »

اندیشه خود را به یادگار بگذارید

- لطفاً به صورت پارسی بنویسید
- برای تماس با مدیریت به "صفحه تماس" بروید
- برای طرح مباحثی که با نوشتار بالا مرتبط نیستند لطفاً به "انجمن گفتگو" رفته و بگو مگو کنید

تمامی حقوق این تارنما - محتوا و پوسته - متعلق به "تاریخ ما" می باشد
استفاده از نگاره های "تاریخ ما" تنها با پیوست لینک، ذکر نام نگارنده و عنوان تارنما مجاز است.
All Rights Reserved 2006 - 2011