نویسنده : انی کاظمی
برگرفته از وبسایت: http://www.AbharNews.ir
ابهر نیوز : فرماندار ابهر : صحت و سلامتی یکی از نعمت های خداوند می باشد که باید قدر آن را بدانیم و مراقب سلامتی خود باشیم و با برنامه ریزی در کارها و زندگی و نیز تغذیه مواظب سلامتی خود باشیم
به گزارش سرویس سیاسی ابهرنیوز به نقل از روابط عمومی فرمانداری ابهر ،به مناسبت میلاد باسعادت حضرت معصومه(س) و روز دختر مراسم تجلیل از بهورزان شهرستان ابهر در سالن ارشاد اسلامی ابهر با حضور یوسفی فرماندار شهرستان ابهر ، حجت الاسلام طالبی امام جمعه ابهر برگزار گردید.
فرماندار ابهر ضمن تبریک میلاد باسعادت حضرت معصومه(س) افزود : یکی از مهمترین مسائل روز خدمت رسانی به مردم است که این قشر چه در شهرها و چه در روستاها انجام وظیفه می نمایند و بسی جای قدردانی و تشکر می باشد.
ایشان اظهار داشتند : اهمیت کار بهورزان درخصوص مراقبت از مردم و بیماران می باشد که آنان باید نهایت دقت را درمورد سلامتی بیماران انجام دهند.
یوسفی در ادامه خاطر نشان شد: صحت و سلامتی یکی از نعمت های خداوند می باشد که باید قدر آن را بدانیم و مراقب سلامتی خود باشیم و با برنامه ریزی در کارها و زندگی و نیز تغذیه مواظب سلامتی خود باشیم.
در ادامه برنامه مقاله خوانی ، سرود ، تواشیح و در آخر از بهورزان نمونه تجلیل و قدردانی گردید.%
کلمات کلیدی : " New" + "News" + "ابهر" + "امام جمعه" + "انی" + "ایران" + "برنامه" + "بهورزان" + "تجلیل" + "تری" + "جام" + "دختر" + "روز" + "روستا" + "زن" + "زندگی" + "سایت" + "سیاسی" + "شهر" + "شهرستان" + "شهرستان ابهر" + "فرماندار" + "لینک" + "مرد" + "میلا" + "نامه" + "وب" + "یوسف"
بدون دیدگاه »
اندیشه خود را به یادگار بگذارید
- لطفاً به صورت پارسی بنویسید- برای تماس با مدیریت به "صفحه تماس" بروید
- برای طرح مباحثی که با نوشتار بالا مرتبط نیستند لطفاً به "انجمن گفتگو" رفته و بگو مگو کنید




