خرید اینترنتی پستی مجموعه 3.300 کتاب تاریخی، مذهبی، فلسفی، عرفانی و سیاسی خرید انترنتی مجموعه فیلم های تاریخی و مذهبی - باستانی و ایران باستان
۵
این نگاره توسط انی کاظمی در تاریخ ۳۱م فروردین، ۱۳۸۸ و در دسته "اهرام مصر باستان + باستان شناسی + تاریخ تمدن مصر باستان + موضوعات باستانی + کاخ ها و معابد عهد باستان" ارسال شده است.

نویسنده :
capt1 200 کشف بقایای گمشده اهرام در مصر | تاریخ ما Tarikhema.ir سبک این مربوط به پنجم از می باشد.
مدتی قبل در خبرها آمده بود: شناسان بقایای جدیدی را در منطقه “الثقاره” در بیست کیلومتری قاهره کردند. اما راز این چه بود؟
شناسان از هرم گمشده ای با قدمت ۴۰۰۰ سال خبر دادند. گفته می شود این هرم ۲۰۰ سال قبل توسط شناسی کشف شد ولی دیگر هیچ وقت اثری از آن دیده نشد.

زهی حواس ارشد مصری گفت: این هرم توسط به نام مینکهور، یکی از فراعنه گمنام که تنها ۸ سال کرد، ساخته شده است.

در سال ۱۸۴۲ آلمانی به نام کارل ریچارد لپسوس در میان جستجویش در الثقاره به این هرم اشاره کرده است و آن را شماره ۲۹ و هرم بی سر نامیده است. زیرا تنها پایه هرم باقی مانده است. اما شن های صحرایی این هرم را پوشاند و پس از آن هیچ نتوانست مینکهور را بیابد.

این تیم همچنین از کشف بخشی از جاده ای خبر دادند که از آن برای جشن های دسته جمعی استفاده می شده و راهبان بلندپایه صورتشان را با می پوشاندند و گاوهایی را که قربانی و شده بودند را برای پرستش، حمل می کرده اند.

پایه هرم، یا آنطور که می گویند: قسمت رویی ، بعد از یکسال و نیم تلاش تیم زهی حواس از زیر شنی با ارتفاعی حدود ۸ متر بیرون کشیده شد.

حواس می گوید سبک این مربوط به پنجم از پادشاهی می باشد. دوره ای که در سال ۲۴۶۵ قبل از آغاز و در ۲۳۲۵ قبل از پایان یافت. اگر اینگونه باشد، این هرم دو قرن بعد از ساخته شده است.

شاهد دیگری بر اثبات زمان ساخت هرم، سنگ گرانیت خاکستری کشف شده به عنوان سرپوش تابوت بود که در آن زمان مورد استفاده قرار می گرفته. پایه ی مستطیل شکل هرم و گودالی به عمق چهار و نیم متر در کف ، نشانه کوچکی از ابهت هرم در زمان خود است. انبوهی از سنگهای الجثه که بسیاری از آنها هنوز در زیر شن و غبار دفن شده اند، دیوارها و ورودی هرم و تالار را در داخل هرم می دهند.

نشانی از نام به هیروگلیف در این هرم نیافتند. اما حواس می گوید تخمینی ساخت هرم، می دهد که به مینکهور متعلق است.

کار بر روی این ادامه دارد و حواس امید دارد با از زیر خاک بیرون آوردن هرم های کوچک اطراف مینکهور، سنگ نبشته هایی برای اثبات این ادعا پیدا کند.

از سوی دیگر، جاده ی کشف شده در کنار این هرم، مربوط به دوره بطلمیوس یعنی ۳۰۰ قبل از است. اشخاص باید گاو را در این جاده به سوی گور زیرزمینی اش حمل می کردند.

گاو را میشمردند و آن را تجسمی از خدای می دانستند که با باروری و حاصلخیزی و پرستش نیز نسبت داشت. گاو مقدس گاوی با رنگ سیاه عمیق و نشان سفیدی در بین شاخهایش بود. توسط یک فرد انتخاب و تا پایان عمرش مورد احترام بود. بعد از ، و در گورستانی زیرزمینی دفن می شد.

این ، بخش مهمی به اطلاعات درباره پادشاهی قدیم و رسومات اضافه با وجود اینکه باستان شناسان قریب به ۲۰۰ سال است که در مصر مشغول هستند، اما به گفته حواس تنها یک سوم آنچه در زیر خاکهای الثقاره وجود دارد، کشف شده است.

yahoo.com

نگاره های مرتبط:

۵ دیدگاه »

  1. somaie گفته است :

    با تشکر فراوان از راه اندازی این سایت، ممنون میشم اگه اطلاعات کاملتری ازتون بگیرم.

    [پاسخ]

  2. somaie گفته است :

    با تشکر فراوان از راه اندازی این سایت، ممنون میشم اگه اطلاعات کاملتری ازتون بگیرم.

    [پاسخ]

  3. نگار گفته است :

    واقعا از شما متشکرم مطالبی که قرار دادید واقعا به من کمک کرد فقط اطلاعات کاملی از عجایب هفتگانه قرار دهید ممنون میشم

    [پاسخ]

    انی کاظمی پاسخ در تاريخ خرداد ۳م, ۱۳۹۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ:

    حتماً نگار جان.

    [پاسخ]

  4. mehdi گفته است :

    ممنون از سایت خوبتان فقط درباره ی جنگ جهانی دوم مطالبی بگذارید

    [پاسخ]

اندیشه خود را به یادگار بگذارید

- لطفاً به صورت فارسی بنویسید
- برای تماس با مدیریت به "صفحه تماس" بروید
- برای طرح مباحثی که با نوشتار بالا مرتبط نیستند لطفاً به "انجمن گفتگو" رفته و بگو مگو کنید



کلمات کلیدی : " " + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + "" + ""

جستجوهای ورودی:

اهرام جیزه + گاو مقدس مصریان + کشفیات تازه از اهرام مصر + بوکان قدیم + اهرام بزرگ + تاریخچه کشف اهرام مصر + تاریخ شناسان مصری + هرم درمصر + گاو در باستان + عکسهای از کشف اهرام مصر + عکس های داخل وبیرون اهرام ثلاثه + سر گمشده ی اهرم مصر + سر گمشده اهرام ثلاثه مصر + خبرهاي جديدازمصرباستان + تیم معماری هرم + تاریخ کشف مصر + به چه دوره ای مصر باستان می گویند + بقایای تاریخ + اکتشافاتی از بقایای انبیا + یک داستان قدیمی شهرستان جویبار +
تمامی حقوق این تارنما - محتوا و پوسته - متعلق به "تاریخ ما" می باشد
استفاده از نگاره های "تاریخ ما" تنها با پیوست لینک، ذکر نام نگارنده و عنوان تارنما مجاز است. (پشتیبانی امنیتی : شرکت پارس پردازش حافظ شیراز)
All Rights Reserved 2006 - 2011